Kroz dugi niz godina aktivnog bavljenja štampom na kanvasu, osnovali smo našu firmu NS Canvas kao brend koji stremi ka tome da obezbedi najbolji mogući kvalitet za naše klijente, trudeći se da udovolji čak i najizazovnijim zahtevima, željama i potrebama.

Uvek želeći da podižemo nivo usluga za naše klijente, konstantno unapređujemo svoj pristup kroz poruku: „Kako da našim klijentima učinimo ‘život lakšim’?“

Tokom godina saradnje sa fotografima, otkrili smo da imaju problem sa pozadinama za forografisanje lošeg kvaliteta. Kroz potencijal koji posedujemo u našoj sofisticiranoj opremi, došli smo na ideju da im pomognemo da prevaziđu taj problem.

Nedugo zatim, pretočili smo ideju u delo i sada: štampamo visoko kvalitetne pozadine za fotografisanje na ploteru koji sadrži 9 boja. Proizvod koji ne nudi gotovo niko na našem tržištu. Štampajuči ih u našem studiju, lično vodimo računa da se sve odrađuje perfektno.

Zato što kod nas ne postoji kompromis kada je kvalitet u pitanju. To je filozofija naše firme, i mi se iste držimo, bez obzira na sve.

Naše pozadine za fotografisanje su refleksija želja, zahteva i potreba  naših klijenata – proizvedene po najvišim mogućim standardima.